Tarieven

Prijzen bedrijfsfotografie per 1 januari 2019

Wij hopen u op deze pagina een indicatie te kunnen geven van de kosten van de fotografie en de eventuele bijkomende kosten. Voor een meer specifiekere indicatie of offerte kunt u het beste even contact opnemen. De offertes van Foto Wijnands zijn transparant en inzichtelijk en stellen u in staat uw eigen begroting op te stellen.

Onze offertes zijn gebaseerd op een inschatting van het aantal uren dat een opdracht beslaat. Hierbij houden we rekening met de voorbereiding, de eigenlijke productie, de nabewerking en eventuele publicatiekosten. Deze uren zullen per opdracht gespecificeerd worden. U mag van ons verwachten dat wij op grond van onze ervaringen een goede inschatting kunnen maken. 

Uurtarieven
– Opnametarief: €   85,00
– Nabewerking:   €   65,00
– Half dagdeel (4 uur): € 350,00
– Dag (8 uur): € 600,00
– Persfotografie: € 125,00
– Dronefotografie /u: € 175,00

– per kilometer wordt € 0,35 per km in rekening gebracht;
– reistijd wordt berekend als opnametijd. Indien de opdracht een volledige dag (minimaal 8 uur) in beslag neemt wordt voor de reistijd half tarief berekend.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Fotografie Abonnement

Heeft u bedrijf diensten waarmee u regelmatig zichtbaar wilt zijn?
Bespaar op jaarlijkse termijn honderden euro’s.

Wij hebben een abonnementsvorm gemaakt, waarbij uw bedrijf regelmatig gebruik kan maken van onze fotografie. Met deze vorm ontstaat voor uw bedrijf en voor ons een win-win situatie. U heeft met regelmaat nieuwe foto’s voor op internet, in brochures, tijdens beurzen en presentaties.

Voordelig en continue beschikken over nieuw professioneel beeldmateriaal!

Dezelfde vorm hanteren wij ook bij vastgoedfotografie. Wel zo voordelig!